Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

петък, 3 януари 2020 г.

Потвърждение на истинността на книгата Наш Дом

Интервю на медиума Шико Шавиер: 

- Кое беше събитието, което най-много ви зарадва в Спиритизма досега?

„Винаги съм имал много радости в своя живот на медиум, особено в получаването на книгите на нашите инструктори от Горе, обаче посочвам като една от най-красивите изненади на моя медиумен живот напускането на физическото ми тяло за няколко часа през юли 1943 г. в компанията на моя безплътен приятел Андре Луис, с цел да се срещна с един район на Наш Дом, за което Еммануел позволи да бъда отведен, за да не нарушавам психографията на Андре Луис, чиито разкази бяха изцяло нови за мен. “


Джералдо Лемос, автор на документалния филм Data Limite, говорейки с Шико за книгата "Наш Дом/Животът в Духовния Свят", разказва, че когато той го попитал как ли изглежда градът на Наш Дом и дали той, Шико, вече е бил отведен от духа Андре Луис, да го опознае, Шико разказа, че в главата на книгата, озаглавена „Часови-бонус“, той е спрял психографирането за около 15 дни.

Той си мислеше, че е бил заблуден. Андре Луис, осъзнавайки, че съмнението може да попречи на развитието на работата, отвел Шико да опознае някои аспекти на града. Препоръчани му бяха грижи и внимание както за мислите, така и за храната. И Духът го посъветвал да лежи по гръб, опитвайки се да избегне всякакво неудобно положение, особено около врата. Шико каза, че е излязъл от тялото си и е чакал пристигането на Андре Луиз, запазвайки добра съвест.

В определеното време Андре Луис и Шико се отправят към централния площад на град Педро Леополдо . Те остават там няколко минути, когато Шико забелязва, че превозно средство във формата на „лебед“ се приземява тихо на улицата. На мястото, където са разположени „лебедовите органи“, бяха прозорците и в „лебедовите очи“ водачите на превозното средство останаха.

Преди да влезе в превозното средство, Андре Луис казва на Шико, че от този момент нататък не му се налага да казва и дума, защото ще общува чрез мисъл. Те влизат в превозното средство и Шико отбелязва, че всички седалки вече са заети, с изключение на последните две. Шико мислено пита Андре Луис какво правят тези хора там и той каза, че мнозина отиват в града Наш Дом, за да се възстановят, а други за напътствия и инструкции, винаги придружени от приятел или духовен благодетел.

Шико отбеляза, че изместването на превозното средство е много различно от обикновения самолет, който, за да получи височина, трябва да има достатъчно място. Напротив, това превозно средство пое височината бързо и му бе показано на ръка, че превозното средство пое надморската височина, използвайки спирално движение.

Шико не знаеше точно колко време е бил в превозното средство, но каза, че вярва, че е останал около 40 минути. Той каза, че не било възможно през прозореца да се наблюдава какво се случва във външния пейзаж и че изведнъж автомобилът е направил подобно движение, като на пластмасов предмет, когато е избутан на дъното на водата и после се връща малко над нивото на водата и след това се установява на повърхността.

В този момент, когато Шико поглежда през прозореца, превозното средство е над океан. Според Андре Луис, от гледна точка на Наш Дом, инкарнираните „живеят в море от кислород“.

Медиума съобщава, че автомобилът се плъзга хоризонтално за няколко минути и се спира на един вид пристанище. Командирът на „кораба“ казва на всички, че трябва да се върнат на това място в определено време.

Всяка група тръгнала по своя собствен път. Шико заяви, че по пътя за града имало цветя, излъчващи разнообразни цветове. Андре Луис му казва, че сутрин цветята поглъщат слънчева светлина, а през нощта излъчват светлина, което позволява впечатляваща игра на цветовете. На Шико не му беше позволено да познава Губернаторството. Той забелязва, че улиците са широки и оградени с дървета. Той знаеше някои подчинени зони на Министерството на Регенерацията. Той каза, че е влязъл в някаква болница (мисля, че се е позовал на „the Blessing Shrine“). Видял много болни хора. Той забелязал, че лампите на това място са оформени като сърце. Андре Луиз казал, че по време на молитвите на губернаторството и на цялата общност, точно в 18:00 часа, болните получават енергия на изкупление чрез тези лампи.

Андре Луиз говори за така наречения Бонус-час, обяснявайки механизма му.

Книгата с превод може да изтеглите тук: https://drive.google.com/file/d/1wydjJRq-3LJxMa1bttgrF73OBBOKk8Uz/view?usp=sharing

Няма коментари:

Публикуване на коментар