Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

четвъртък, 30 януари 2020 г.

31.01.2020 начало на епизодите на аудио книгата Наш Дом- Животът в Духовния Свят


Начало 31.01.2020 от 19 ч.
Аудио запис по книгата на Шико Шавиер - „Наш Дом“




Предговора, който ще чуете не присъства в пдф варианта на книгата. Заслужава си слушането за да разберете истинското значение на тази книга, нейната роля за поколенията, до които тя е достигнала, и като цяло смисъла на Спиртизма въобще.

За онези от вас които са заинтригувани от споменатите в текста цитати от Библията вижте следните препратки:
* Библейския цар Саул, който се консултира с мъртвия пророк Самуил  може да го намерите в Библията като напишете 1 царе Глава 28.
*учениците в Галилея , посетени от Учителя след разпятието се намира в (Матей 28: 16-28: 20)
* Петър, освободен от затвора от ангел Господен в (Деяния 12: 1-12: 10)
* легионите на ангелите (Матей, 26:53)
* пророческите сцени на онова, което изглежда един истински, обитаван свят с конници, ангелски същества, град с дванадесет порти и чистата река на водата на живота - Откровение, (22:1)
* думите на Учителя Исус: В домът на Отца ми има много обиталища - (Йоан, 14: 2).

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА ПОРЕДИЦАТА ЩЕ БЪДАТ КАЧВАНИ ПОЕТАПНО В ТОЗИ ПЛЕЙЛИСТ НА ЮТУБ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_oPLvzQTYpKTfIaXepo-QEg


Книгата Наш Дом - Животът в Духовния свят - пдф вариант безплатно: http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2019/02/blog-post.html

Глава 1 В ниските Зони

Глава 2 Кларенсио



Глава 3 Колективна Молитва



Глава 4 Духовния Доктор





Няма коментари:

Публикуване на коментар