Преводи на оригинални творби на френския философ и медиум Алан Кардек, послания на Шико Шавиер и други спиритистки автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите и страданието, егото, злото и доброто, благотворителността и милосърдието, помощ за духовете и помощ за живите загубили свои близки.

Извънземни, живот на други планети

Крайния Срок според Шико Шавиер/ DATA LIMITE - за извънземните, Луната и прогреса на Земята 


Медиума Шико Шавиер - откъси от предсказания за контактите с извънземни, за събитията на Луната и прогреса на Земята в един нов свят на Регенерация.

Подготвен ли е човека и как може да му се отрази едно дългоочаквано събитие, за което пише във всички световни религии, което десетилетия наред е коментирано от уфолозите и което дори Ватикана започна да представя сред последователите си?

Защо са толкова важни думите и примера на бразилския медиум Шико Шавиер и има ли човечеството Краен Срок за моралната си еволюция?

Този филм е само една информация, дали ще ви послужи като подготовка зависи само от степента на приемане в съзнанието. Много неща ни се случват в живота, но ние ги отхвърляме...

Страха остава водещ, а той не иска да допусне нито съществуване на извънземни, нито на духове, още по-малко комуникация с тях.

За съжаление съзнанието живеещо в страх първо ще рухне при един евентуален контакт с други цивилизации.
Точно както рухва при загубата на близък, при срещата с дух на починал в някои сън или при някое малко по стресово събитие изваждащо ни от дълбокия сън.

Независимо дали ние искаме, готови ли сме, идват различни времена за планетата и с нас или без нас те ще се случат. Имаме възможност да се отворим за тях и да не драматизираме, или пак свободния избор да отречем всичко и да си причиним най-големия шок и травма, когато реалността, която познаваме се разпадне.

Всички заедно постепенно се учим да възприемаме новата реалност относно какво е живота и смъртта.
Колкото по-скоро направите тази промяна в себе си, толкова по-подготвени ще сте за това, което идва.
Контакти с духове на починали, контакти с извънземни, живот в Отвъдното, паранормални способности, прераждане...
всичко, което някога се приемаше за табу днес вече се налага и идва в живота,
без оглед дали ни харесва или не, дали сме готови да го приемем или не.
Ние избираме как да го преживеем.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Шико Шавиер и Уфологията - лекция на Жералдо Лемос Нето


Жералдо Лемос Нето разглежда въпросите за извънземните от гледна точка на Доктрината на Спиритизма и работата на Шико Шавиер.


http://spiritismallankardecbg.blogspot.bg/2017/03/izvanzemnicivilizacii.html::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Шико Шавиер ЖИВОТ НА ДРУГИ ПЛАНЕТИ Дали всички небесни тела, които обикалят из космоса, са населени?

"Да; и земните хора далеч не са, както вие предполагате, първи по разум, доброта и общо развитие."

Откъси от книгата "По пътя към Светлината", 
от Духа Емануел,  психографирана от Шико Шавиер през 1938г.

"В дома на Отца ми има много обиталища" 
- Исус (Ев. Йоан 14:2)

Целия материал като текст: http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/02/blog-post_10.html
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


No comments:

Post a Comment