Преводи на оригинални творби на френския философ и медиум Алан Кардек, послания на Шико Шавиер и други спиритистки автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите и страданието, егото, злото и доброто, благотворителността и милосърдието, помощ за духовете и помощ за живите загубили свои близки.

Курсове, семинари, онлайн обучение

В момента се провежда курса по Спиритичен Медумизъм 1 част
Всяка Събота в гр. София на адрес бул.Мария Луиза 58, етаж 3
(карта: http://projectlab.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/ )
тел. за контакт: 0897 472 933
такса 20 лв

Началото обикновено е от 10.00 или от 11.00 часа, както се уговорим с групата от предното занимание.

Ако желаете да се включите в курса все още може да го направите.

Повече информация какво представлява този курс: http://spiritismallankardecbg.blogspot.bg/2017/05/mediumship-i.html Други опции за обучение

Поради желанието на много хора, които нямат възможност да пътуват и все пак желаят да имат достъп до това знание, давам възможност за учебен процес чрез помощта на записи. Това е вид дистанционно обучение, в което обаче разбира се практиката остава на самите вас да се упражнявате самостоятелно.
Твърде възможно е да се появят въпроси, за това остава отворена опцията да си кореспондираме чрез интернет, имейл, фейсбук съобщения и т.н., дори телефон, когато имам възможност да говоря (макар че това е доста рядко).
Към записите на уроците ще бъдат предоставяни файлове за допълнително обучение, преведени филми и откъси от книги, които в момента няма на български език.

Това е доста трудоемко начинание (на фона на всичко останало което подготвям), за това моля за търпение. Всеки урок ще бъде подготвян след като премине курса и срещата с участниците в учебната група на живо. Срещите на живо всеки път дава истински казуси било поради сензитивността на някои участник, било поради дискусиите, които спонтанно възникват предвид личния път извървян от всеки и опита, който може да сподели по дадена тема.
Не е възможно всичко това да бъде предадено, но най-важните и полезни моменти когато мога ще включвам като преразказ в записите.

Ако нямате възможност да пътувате, но все пак искате да участвате, може да заявите желанието си и да посочите кои уроци искате да вземете.
Тук ще публикувам информация кои уроци са подготвени за дистанционната форма на обучение.
Таксата за тази форма на обучение е същата като при срещите на живо.

За да заявите желание и да уточним детайлите използвайте която форма на контакт ви е удобна:
фейсбук профил: https://www.facebook.com/pavlina.s.nikolova
имейл: pavlinanikolova_reg@abv.bg
телефон: 0897 472 933

Групата ни във Фейсбук е мястото, на което всеки е добре дошъл да пише, да споделя и да пита, там може да срещнете и участници от семинара на живо и да обменяте опит при желание: Фейсбук Група Спиритизъм Spiritism


Подготвени уроци:

Лекция 1 от 8.07.2017г.

Лекция 2 от 14.07.2017г.


No comments:

Post a Comment