Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

четвъртък, 27 февруари 2020 г.

Интервю част 2 - Медиума Шико Шавиер разказва за злите и добрите извънземни пред Джералдо Лемос

Един телевизионен сериал, на който Шико се радваше много, беше Стар Трек [1966г.], от Джийн Родънбери. Тогава гледахме някои епизоди и Шико Шавиер отвори широко очи и ми каза, че холивудските хора са изключителни. Той каза, че писателите, режисьорите, сценаристите от поредицата са медиуми и не го знаят, защото



това, което пишат и адаптират за филм и телевизия, е вярно. Той твърдеше, че това множество форми на живот на планетите е реалност. "В действителност съществува такава Федерация на Обединените Планети, както и нейните противници", каза той. За Шико и една друга поредица - Междузвездни Войни [1977г.], също не беше просто въображение и фантазия, а медиумистично улавяне на една реалност над главите ни. (...)





- Шико Шавиер също каза, че е бил на една от луните на Сатурн. Бихте ли ни разказали повече за това?

Той каза, че веднъж неговият духовен водач Еммануел го бил предупредил, че е бил поканен да се запознае отблизо с един кораб-майка, паркиран на една от луните на Сатурн, в защита на Слънчевата Система. За това той помолил Шико за повече спокойствие през деня и да се въздържа от тежки храни, предпочитайки лека храна, с плодове и сокове. На разсъмване духовният му водач го извел от тялото. В духовна форма двамата направили едно зашеметяващо пътешествие и Еммануел му показал дестинацията - гигантски кораб, който според Шико Шавиер бил голям колкото собствената луна на Сатурн, където е бил паркиран [Не е известно коя луна, защото днес има 62 луни към тази планета, каталогизирани с различни диаметри]. Те проникнали на кораба с лекота. Шико забелязал, че там Еммануел имал свободен достъп, показвайки му стотиците по-малки, спомагателни кораби във вътрешните пространства на кораба-майка разположени в гигантски хангари.

- Виждал ли е някога екипажа или взаимодействал ли е с някого?

Да, Емануел след това отиде в контролната зала, където представи Шико на командира. Съществото от много по-висша еволюция, според медиума, ги приело със сърдечност и внимание, обяснявайки, че целият разговор ще се осъществява чрез телепатия - чрез този процес всички ще се разбират помежду си, без никакви езикови бариери. Командирът обяснил, че той е подчинен на най-висшата слънчева власт, когото той нарекъл Христос на Слънчевата Система, една по-висша същност в йерархията от Исус Христос, управителя на Земята.

Попитан за това какви функции изпълнява, той обяснил, че е насочил защитата на Слънчевата Система срещу външни атаки, идващи от все още агресивни цивилизации и склонни към плячкосване. Това са народи, които все още не са се развили достатъчно в етиката, със сериозни цели, но които, поради научния прогрес, вече могат да прекосяват дълги разстояния от звездните региони. Командирът каза още, чете са паркирани там стратегически и се задействат от най-малкия алармен сигнал. Що се отнася до Земята ни информира, че той също е участвал в нейната защита. (...)
В една част от това интервю Джералдо разказва, че повечето извънземни, които посещават земята са добри извънземни, а само 10% са лоши, като пирати.

Според Шико Шавиер повечето от извънземните цивилизации, които ни съпътстват и посещават, са по-еволюирали от морална и научна гледна точка. Но малцинството, около 10% от тях, се развиват само в науката и технологиите, а от морална гледна точка изостават доста назад. Само те гледат на нас като на незначителни същества.

Единственият им интерес се крие в областта на научното любопитство, за това отвличат хора и животни за експерименти в областта на генетичната хибридизация.
Дори сред тези оценени като 10% би имало една диференциация на реални интереси, защото някои имат само един научен интерес, без някакво по-съществено участие в нашето развитие. Други цивилизации участват в един опит да създадат една хибридна раса, като човешките гени да бъдат смесени с техните, с оглед разширяване на познавателните и сетивните способности на земните физически тела, което в бъдеще да им позволи да живеят на Земята във едни вече адаптирани тела.

 Има също така и извратени същества, целящи да ни причиняват зло. Според Шико тези биха били малцинствените, хищни видове, които нахлуват в Слънчевата Система и, за щастие, са контролирани и задържани от мнозинството извънземни цивилизации, посветени на нашата защита и благополучие.

Първа част на интервюто с Шико Шавиер за извънземните може да намерите на този линк: http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2020/01/blog-post_17.html

Духовния водач Балтазар,
чрез медиума Алтиво Пампиро – за тялото при извънземните.


„Има планети извън нашата Слънчева Система, където процесът на хранене е толкова напреднал, че се осъществява само чрез течности подобни на сокове.
Тялото им е много фино. Храносмилателната им система е много намалена.
Черният им дроб има размери 2,5 cm. Хранопроводът им е с размери около 10 cm. (...)
Те нямат съвсем същите чакри (енергийни центрове), които имаме ние. (...)
За сметка на това зрителната им острота е толкова голяма, че нашата материя не представлява пречка за тях. Те могат да виждат през стени.
- Но телата им материални ли са?
Да, те имат материално тяло в материален свят. Съществуването им продължава около 200 земни години. (...)“

Откъс от книгата „Instruções dos Espíritos, том 2, 
психографирана от медиума Алтиво Пампиро
и продиктувана от духовния водач Балтазар.

Духа Балтазар в едно от последните си прераждания е живял в древния град Ангкор Ват в Камбоджа, построен през 12 век от империята на Кхмерите и чиито руини могат да се видят и в наши дни. Според изследователите, в апогея му е бил най-големият град на света.










Медиума Дивалдо Франко за миграцията на Духовете
и промените на планетата




През 2012 г. в една лекция медиума Дивалдо Франко говори за една нова миграция на духовете, които идват на Земята. Той подчертава, че много от тях са интелектуално развити, но по отношение на морала има още много какво да се желае.

Тази миграция е започнала още 1982 г. и цели генетично да усъвършенства човешкото тяло, така че в близкото бъдеще организма на човека да бъде в състояние да приеме висши духове, които ще имат да изпълнят спасителни задачи за човечеството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар