Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

петък, 17 януари 2020 г.

Медиума Шико Шавиер разказва за злите и добрите извънземни пред Джералдо Лемос - част 1

Медиума Шико Шавиер разказва за злите и добрите извънземни пред Джералдо Лемос - интервю част 1


Джералдо Лемос Нето и  медиума Шико Шавиер
Тази история се случва в началото на 70те години, но едва края на 80те години медиумът Шико Шавиер се среща с Джералдо Лемос Нето (Джералдиньо) и му я разказва.

В къщата на Шико в град Убераба, по време на разговорите му 

със медиума, които понякога продължаваха до зори, Джералдиньо обичаше да разпитва за нещата във Вселената и казваше на Шико, че би искал да се срещне с извънземните.

- Трябва да си много внимателни, Джералдиньо - каза Шико притеснен, - защото докато повечето цивилизации, които вече са разгадали тайните на междупланетното пътуване, имат ниво на голяма духовна еволюция, отдадени на доброто и братството, съществуват и такива, които са се развили единствено в областта на техниката, замразявайки най-благородните чувства на сърцето.

Представители на тази група също са ни посещавали, но със скрити цели ...
За тях ние сме толкова изостанали, че не обръщат внимание на нашите нужди и на нашите чувства. Те са онези, които отвличат хора и животни за ужасни преживявания на своите кораби. Що се отнася до тази група, ние трябва да сме много внимателни.

Веднъж отивах от град Убераба към град Франка, а след това в град Рибейро Прето, за да посетя приятел, който беше претърпял сърдечна операция. Д-р Елиас Барбоса шофираше колата. Ние пътувахме в 3:00 ч. сутринта, за да избегнем задръстването и по средата на пътуването една мъглива оранжева светлина обви колата и я последва. Доктор Елиас смяташе, че би било по-добре да отбием и зачакахме да видим какво ще стане. Интуитивно аз започнах да се моля, молейки приятеля ми да ме придружи в молитва. Еммануел (духовния водач на Шико) присъстваше и ни призова да бъдем бдителни. След това корабът се появи на близкото пасище, осветяваща цялата заобикаляща природа с мъглива оранжева светлина. Той кръжеше във въздуха, без да докосва земята, а от средата му идваше една още по-ярка замъглена светлина, от която се спусна една извънземна същност. Той имаше хуманоиден външен вид, но много по-висок от нас, около 3 метра висок, слаб като скелет.

Изпитах инстинктивен страх и умолявах Господ да ни отвърне от тази чаша горчилка, която усетихме с помощта на Еммануел. Изведнъж същността спря и се отказа от нас, връщайки се на кораба. Тогава междупланетното возило се издигна от земята и аз видях много ясно една крава, която беше отнесена на кораба, сякаш левитирайки до там. Тогава корабът изчезна от погледа ни с изумителна скорост.

Тогава Еммануел ми разкри, че тези братя за съжаление не са свързани с доброто и любовта, те са общества, които плячкосват планети в търсене на странни генетични преживявания. Понякога те отвличат хора и животни за техните лабораторни приключения. Според Еммануел, те просто не го правят в по-голям мащаб, защото Нашият Господ Исус е поставил стандарти и пазители да защитават земното човечество, което все още е невежо за звездните реалности.

И така, синко, ако забележиш някоя същност с характеристиките, които ти дадох, три метра висока и слабо скелетоподобно хуманоидно тяло, бягай, Джералдиньо, колкото се може по-бързо!

ЗА ДОБРИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ


- Ах! Те са великолепни! Тези, които срещнах, са същества с много нисък ръст, около метър височина. Те са много интелигентни и поради тази причина имат глава с по-голям размер от нашата, с големи бадемови очи, способни да различават всички възгледи за живота в различните равнини на физическата и духовната материя. Те нямат нос, нито уши, а устата им е само малка дупка. Техните физиологични системи са много различни от нашите и вече нямат вътрешности. Цялата им храна е само течна. Те притежават изключителна доброта и защитават земната цивилизация, поемайки ангажимент към Исус да ни водят за добро.

Един ден, Джералдиньо, който не е далеч, те ще получат разрешение от Христос да се представят пред нас посред бял ден, като ни донесат технологичен, медицински и научен прогрес, какъвто никога не сме си представяли.

…..

Плутон
Веднъж Шико каза, че Плутон е един вид ДУХОВЕН ЗАТВОР, един древен изолатор за духове, задлъжнели поради престъпления срещу човечеството, за да се защитят от множеството орди (духове), желаещи да им отмъстят, и да преосмислят своите минали престъпни действия.

Меркурий
Подобно на Плутон, Меркурий и Луната също са сфери, в които вибрират духове с голям дълг, всеки от тях със своята собствена еволюционна степен и живот на поправителни преживявания. Но в тези изолатори те не са без защитата на Божественото Провидение, което там е представено чрез духове с висши характеристики, истински учители на мира в мисията на доброто.


От Педро де Кампос и Джералдо Лемос Нето
интервю за списание “UFO“, издание 240.



Педро де Кампос е автор на книгите: 
„Колония Капела – Другото лице на Адам“
„Дълбоката Вселена“
„НЛО – Феномена на контакта“
„Един Червен инкарниран в Небесата“
„Избраните в Уфологията – тълкувание на Спиритизма“
DVD "Извънземните от гледна точка на Спиритизма"



Извънземните – контакти и информации представени в сънното състояние


„Около 2002 г. имах следния сън:

Сънувах, че съм в къщата на един приятел Сезар, който живееше по това време на същата улица, където живея аз и до днес.

Ние си говорихме за обикновени проблеми и гледахме нощното небе, пълно с разнообразни звезди.

Изведнъж група звезди, разположена на запад, започна да се струпва, докато не образува насочена надолу стрелка, леко наклонена вдясно, сякаш малката стрелка на часовника сочи 4:00 часа.

В този момент една от „звездите“ се отдели от групата и започна да се приближава.

Почувствах се притеснен и реших да се прибера. Сбогувах се с моя приятел и започнах да вървя по улицата, която щеше да ме отведе до моята къща.

Това беше на разстояние само 3 минути пеша.


Само на няколко метра от моята къща видях един космически кораб, летящ ниско.

Той изстрелваше оръжие, което приличаше на един солиден червен лазерен лъч, който пробиваше през асфалта.

Изведнъж от кораба слязоха орди от яростни извънземни и започнаха да затварят в плен хората, които срещнаха по улиците.

Опитах се да се скрия в една близка къща, но ме намериха.

В този момент се събудих.

Десет години по-късно през 2012 г. имах възможността да гледам лекция на медиума Дивалдо Франко, в която той говореше за новата миграция на духове, идващи на Земята, където той подчерта, че много от тях са интелектуално развити, но в морално отношение още много може да се желае.

Тази миграция е започнала през 1982 г. и има за цел да усъвършенства генетично човешкото тяло, така че в близко бъдеще организмът ни да бъде в състояние да получава висши духове, които ще изпълняват изкупителни задачи за човечеството.

Днес виждам, че сънят ми не е бил нищо повече от зърване на онова, което предстоеше.“

- разказ на един спиритист -




Наблюдения по темата Контакти с Извънземни от срещите ми с хора за регресии и моя личен опит

Павлина Николова,
(регресия по метода QHHT на Долорес Кенън)

Сънищата са един от най-богатите източници на информация за контакти с извънземни раси – те превишават многократно контактите в будно състояние. През годините срещах най-различни случай - от хора с белези по тялото, чудодейно появили се за една нощ, през осъзнати сънища и Опитности Извън Тялото с пълноценни контакти и разговори, разглеждане на космически кораби, показване на информация за бъдещето… Един цял слой на реалността спи скрит зад забравата на ума, и полека лека се прокрадва в „случайно“ изплували спомени, когато е правилното време.

Докато една огромна част от любителите на темата извънземни очаква открития контакт, подготвя се за него и дори прекарва много време на специални места, за които се твърди че са често посещавани от извънземни летателни апарати, то общуването между нас и гостите извън земята тече с пълна сила, докато сме освободени от оковите на материалното тяло по време на сън – от най-нисшите до най-висшите проявления. 
През годините моя набор от сънища-срещи обхвана голямо разнообразие: най-различни кораби – при едни имаше негативно усещане доста изразено, при други просто любопитсво; същества абсолютно изглеждащи като хора, но с усещане че не са това, на което се преструват, което ме караше да бъда нащрек; и други, много високи на ръст и светли, които превишаваха доста определението „човек“ в силно положителен смисъл – с усещане в съня за „нещо повече и по-развито от човек“, което просто го знаеш без никакво съмнение (доста близко на чувството по което се разпознават висшите духове и духовните водачи);  от друга страна една особена среща с малките сиви наши събратя – нисички, слаби, с големи очи и тънки крайници (може би същите, които Шико Шавиер описва), която се оказа доста странно преживяване и определено ме навежда на мисълта, че ние имаме отношения не от днес или вчера; и едно чудато преживяване на среща с дух на извънземно, което беше изгоряло, цялото черно и овъглено, но също търсещо помощ, както духа на един човек току що претърпял насилствена смърт. 

От скромния ми опит мога да потвърдя, че – да, те също са създания на Твореца, и като всички нас подлежат на същите духовни закони, на които и ние. 

Външният вид на едно извънземно не определя, че то е добро или лошо, така както не можем да съдим земното човечество по външността му: някои хора са добри, други не са; някои са много интелигентни, някои не са, и т.н. ...

За престъпленията, извършени на други планети, извънземните разбира се ще отговарят пред Космичните Закони.


Това, което правят тук на Земята, на Земята ще го изплатят!


Можем да забележим, че пикът на осакатяванията и отвличанията се случва през 80-те и по-късно през 90-те години. Къде са тези извънземни сега? Не знаем. 
От друга страна, кои са тези хора, които от края на 90-те години на миналия век започват да се раждат на Земята и от ранни дни показват изключителен интелект, но силна жестокост към животни и хора?
Има хора, които изобщо не ги е грижа за другите. Те живеят в едно убежище от егоизъм и гордост, сякаш чувстват, че не принадлежат на този свят, сякаш се чувстват по-висши спрямо  земните хора.

Това води до някои въпроси, които трябва да бъдат разработени, но това ще е предмет на друга статия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар