Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

четвъртък, 7 май 2020 г.

Глава 48 Семейно поклонение – събиране на душите по време на сън

Общуването между нашите души не спира поради преминаването на един дух в различните нива на живота, било от духовната към телесната сфера, или от телесния живот към духовния свят след смъртта на физическото тяло.
В тази глава на книгата Наш Дом се показва духа на Рикардо, който има тяло на Земята, той е още бебе там, но нощем изпитва голяма свобода на духа и посещава своето семейство в Наш Дом, които предстои да се инкарнират последователно през следващите години.
Не винаги всички наши близки от духовното ни семейство се прераждат с нас - за това нека помним - Там горе някой много ни обича, нека намираме сили и се уповаваме на Бог, че след като си изпълним задачите тук, ние отново ще бъдем заедно. Нищо не може да прекъсне свещените връзки на любовта.




Аудио запис по книгата на медиума Шико Шавиер - „Наш Дом“
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА ПОРЕДИЦАТА ЩЕ БЪДАТ КАЧВАНИ ПОЕТАПНО В ТОЗИ ПЛЕЙЛИСТ НА ЮТУБ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_oPLvzQTYpKTfIaXepo-QEg
Абонирайте се за канала за да виждате първи всички публикувани епизоди.
Книгата Наш Дом - Животът в Духовния свят - пдф вариант безплатно: http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2019/02/blog-post.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар