Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

понеделник, 8 април 2019 г.

Главоболие (епизод от живота на медиума Шико Шавиер)


Главоболие (епизод от живота на медиума Шико Шавиер)

Беше Петък. Множество хора се струпаха около Шико. Той се изправи, прегърна един, заговори на друг. Тогава една млада дама се приближи до него и се оплака от силно главоболие.
Шико я изслуша внимателно и я покани да седне за помощ, да остане присъства на срещата.

Лекцията премина нормално.

След полунощ, когато срещата приключи, жената, която се оплакваше от главоболието, се приближи до медиума, лицето й беше лъчезарно и щастливо.
Главоболието беше спряло през първите няколко минути от задачата.

Шико се усмихна сладко и се сбогува.

- Еммануел ми каза, че тя е имала една много сериозна дискусия със съпруга си, който почти я ударил физически. Съпругът й искал да я плесне и не го направил от срама, който ще настане, но той я ударил вибрационно, причинявайки концентрация на вредни неща, които нахлули в ухото и, причинявайки главоболието. Веднага след като срещата започна, духът на д-р Безера сложи ръка върху главата й и аз видях тъмна, черна флуидна връв да излиза от ухото й. Аз психографирах, но воден от Еммануел, успях да проследя целия феномен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар