Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

понеделник, 8 април 2019 г.

Докторите ми дадоха 6 месеца живот



Докторите ми дадоха 6 месеца живот

Тази история е много поучителна. Случила се е преди години в Спиритистки Център Леон Денис, Рио де Жанейро, Бразилия (Centro Espirita Leon Dennis).

Разговорът е между жена посетител и един от основателите на центъра медиума Алтиво Пампиро.

Една възрастна дама повикала Алтиво. Тя имала исхемична болест и била парализирана по цялото тяло освен мозък и дясната ръка.

Алтиво казал: Ти все още може да работиш и да правиш добро.

Тя отвърнала: Алтиво, докторите ми дадоха 6 месеца живот.

Алтиво казал: Тогава работи 6 месеца правейки добро.

Тя била богата. Всеки ден телефонирала на много хора и правела добрини. Промотирала доброто със своите пари и добри думи. Тя живяла над 7 години и си заминала за духовния свят при наличието на много благодарни към нея хора. Тя била много добре посрещната в духовния свят.
...

Да правиш добро, да приемеш болестта като последица от минали действия в други животи, да не гледаш на болестта като на наказание, а като на шанс за нашето духовно подобрение, да гледаш на физическото тяло като на гъба, която служи да изчисти болния ни периспирит...
Винаги да си спомняме думите на Исус: любовта покрива множество от нашите грехове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар