Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

вторник, 6 март 2018 г.

Синхронизация/ Честота на вибрация

Синхронизация/ Честота на вибрация 
Еммануел/Франсиско Кандидо Шавиер

(I)


Въпрос: При психографирането, ако един медиум дава покой постоянно на страдащи събратя, тъжни и скърбящи, това означава ли, че медиума не е с висока вибрация?

Отговор: Всеки медиум трябва да бъде в баланс/равновесие, за да работи в една медиумна група. Когато дава проявления на страдащи духове той може да им осигури облекчение и мир. Съществуват медиуми, които имат специфични енергии за да помагат на духове на самоубийци, на най-страдащите; тази е мисията на медиумите по деобсебване. Следователно, това не е един дисбаланс.

(II)

Въпрос: Вярно ли е, че една емоционална връзка никога не се разпада? И, ако тази хипотеза се потвърди, не е ли пример за такава ситуация емпатията, която чувстваме към хора, когато ги виждаме за първи път, която остава завинаги, без ни най-малко да сме били близки (роднини, приятели, и т.н.)?

Отговор: Без съмнение, от там произхожда истинската симпатия. Но ако връзката е създадена главно по причина от физическо естество, тя има тенденцията да изчезне, когато причината отмине. Връзките на привързаност между Духовете са много по-солидни и трайни, отколкото тези на Земята, защото не са подчинени на капризите на материалните интереси и на самолюбието.


Da Obra “Plantão De Respostas “ – Emmanuel E Francisco
Cândido Xavier.
Promotor Do Evento: Pinga Fogo

Няма коментари:

Публикуване на коментар