Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

понеделник, 28 юни 2021 г.

Бих искал да знам къде отиват духовете, които не са успели да се родят, както при аборт?

АБОРТ


Книга „Plantão De Respostas“ – Шико Шавиер и духовния му водач Еммануел, записи от предаването Pinga Fogo от 1971г, Сао Паоло.

Въпрос: Бих искал да знам къде отиват духовете, които не са успели да се родят, както при аборт?

И те ще страдат ли или ще се освободят от своята мисия в света – прехвърляйки я към тези, които не са ги желали?

Отговор: Ситуацията на духа, който преминава през един аборт, ще зависи до голяма степен от неговото психично състояние и от постиженията, които вече е постигнал през вековете.

 Има духове, които се дезинкарнират в състояние на голям бунт. В тези случаи, пропити от идеята за отмъщение, тези духове отказват всякакъв вид помощ от Духовните Благодетели за да обсебва майките, бащите или професионалистите, допринесли за смъртта им. Други обаче, въпреки болезнената ситуация, през която са преминали, се връщат в духовните колонии, където се подлагат на интензивно и трудоемко лечение, за да възстановят баланса си и да изчакат нова възможност за прераждане. Не трябва обаче да забравяме, че всеки ден ние преправяме съдбите си и колкото и да сме допускали грешки Евангелието на Христос се разгръща пред нас със своите огромни възможности за изкупление.



Няма коментари:

Публикуване на коментар