Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

сряда, 27 ноември 2019 г.

За новите деца, регресията и др теми - ВАРНА 4 Август 2019 Павлина Николова

Пътуванията с цел споделяне на информация продължават с град Варна и тази лекция беше записана началото на Август месец 2019 г.
Всяко място си носи енергията - тук темата, наред с обичайните за духовната реалност около нас, определно беше и за децата. 

Получи се много силно преживяване за мен, макар и в малко стресова ситуация и притеснена дали ще ме чуват всички гости.
:) е, имаше и малко момент на разчувстване, типично по рачешки, докато говорех за новите деца, за тези духове, които идват често с трудни състояния за овладяване, и срещу мен седеше жена в напреднала бременност :) не знам дали беше духчето на нейното дете, което усетих, или подкрепа от някои от духовните водачи, но определено беше „изтръпващо“ преживяване.

За всички, които искат да се запознаят с регресията като метод - тук наистина отделям доста време да давам детайли - така че ще ви е полезно - малко в началото и от 35 минута нататък.




Няма коментари:

Публикуване на коментар