Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

петък, 8 ноември 2019 г.

Книга на Алан Кардек - Евангелието според Спиритизма на български език

Една от най-въздействащите книги на Спиритизма, съдържаща основата на моралното учение обяснено на много достъпен език, способно да утеши, разясни и повдигне душата на човек, когато истински търси връзка със своите духовни водачи, когато истински търси изцеление и е готов да е честен пред себе си и да не се страхува от това кои скирити кътчета на душата му светлината на тези послания могат да извадят на яве.



Книгата в хартиен вариант:
Ако желаете да си закупите книгата (страници 401), цената е 22 лв, и може да се достави чрез Еконт, Спиди, или друг вариант по взаимно разбиране.
0897472933 - Павлина Николова
pavlinanikolova_reg@abv.bg
и в социалните мрежи - но имайте предвид, че мога да не видя ваше писмо ако не сте ми в листата с приятели, за по-сигурно, ако не ви отговоря, ползвайте телефона или имейл.



Линк за сваляне в пдф формат: Евангелието според Спиритизма, Алан Кардек


Откъс от книгата за онези, които не са чували за Кардек: „Едно строго рационално и научно изследване на фактите, които разкриват комуникациите на човешки същества с духове, осъществено от Алан Кардек, довежда до кодификацията на Спиритистката Доктрина, която беше систематизирана според научните, философски и религиозни аспекти.

Поставяйки началото през 1854 г. и продължавайки до своята смърт 1869 г. начинанието на Кардек обхваща 5 основни творби: Книга на Духовете (1857), Книга на Медиумите (1861), Евангелието според Спиритизма (1864), Рай и Ад (1865) и Генезис (1868), в допълнение към книгата Какво е Спиритизъм (1859) и серия брошури и 136 издания на списанието Revue Spirite (Януари 1858 – април 1869). След неговата смърт книгата сборник Посмъртни Творби бива създадена (1890).“

Много неща могат да се напишат, но чак когато човек започне да употребява книгата по предназначение би могъл даразбере пълния ѝ потенциал.

За какво може да се използва тази книга?

Това е четиво за утеха на душата - било тя в тяло, както сте вие сега читателите, или дезинкарнирана душа, която е около нас.
В Спиритизма тази книга се използва за поучение, както на нас живите, така и на страдащите души, които често идват да търсят помощ от медиумите.

Много често духовете остават в блуждаещо състояние след смъртта, в ниските зони около земята, поради тежки емоции и привързаност към хора и вещи на земята, или болезнени ситуации от изминалия си живот.

Все повече се увеличава броят на сензитивните хора, които усещат духовете около себе си, без въобще да приемат себе си за каквито и да било медиуми. И все пак факт е, че „пациентите“ ги търсят - т.е. страдащите духчета имат нужда от правилните послания, които по скоро да излекуват раните им и да олекнат за да се издигнат нагоре към духивните лечебници в духовните колонии.
Четенето на тази книга регулярно поне веднъж седмично , дори да сме много заети и да е за 10минутки - създава енергийна защита на целия ни дом, хората в него и домашните любимци. Тя действа успокояващо на всички души, които евентуално може да се намират около нас, по този начин пречиства пространството като ги подпомага да си тръгнат Наг
оре към духовните нива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар