Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

петък, 15 март 2019 г.

Свръх доза, едно семейство под атака

Свръх Доза

Ричард Симонети 
"Atravessando a Rua"

 - Всичко е наред, шефе, процесът на разпадане на семейството на Фелинто Пратес е в разгара си. Успяхме да вкараме в съпругата му Фатима подозрението, че нейният съпруг й е изневерил. Сцените на ревност бяха ужасни.

Ромулус, един интелигентен обсесор в служба на Сенките, слушаше с удовлетворение информацията от агента. Той беше организирал работата с отрицателно влияние върху това семейство, възнамерявайки да си отмъсти за престъпления от предишна инкарнация.
Новината идваше периодично, от членовете на екипа, които с радост му разказваха за постигнатия напредък:

- Ние насърчихме най-големия син да пие и му предложихме да се скрие с колата на баща си. Той направи невероятни неща, завършвайки с жесток инцидент. Той е в болницата с няколко счупвания ...

- Момичето, което е под наше влияние, има афера с женен мъж и поддържа незаконна любовна връзка. Тя живее в ужасен конфликт и е една крачка по-близо до самоубийството ...
- Ние склонихме Фелинто към една непреодолима кавга с шефа си. Той може да загуби работата си ...

- Ние също така изостряме настроението на домакинята, която поради малка незначителна липса, уволни прислужницата, която е служила на семейството в продължение на години. Ние действаме, за да сложим на мястото й жена с психично разстройство. Още дърва да подклаждат огъня!

Ромул беше доволен и продължаваше да дава инструкции, определяйки нови нападения. Искаше семейството победено.

 Процесът на обсебване се развиваше толкова добре, че той не се поколеба да замине за известно време, решавайки други въпроси. Когато се върна, един от неговите ученици се приближи до него обезпокоен и му каза:

- Шефе, вярвам, че преувеличаваме дозата, защото сме разстроили семейството толкова много, че г-жа Фатима е решила да потърси един Спиритистки център, завличайки със себе си съпруга и децата си… Ужасени от проблемите те приеха насоките сериозно. Те са по-внимателни в отношенията и са дисциплинирали своите нагласи ... Фелинто вече прочете няколко книги на спиритистите, преформулирайки идеите си, жената беше интегрирана в служба за помощ и грижи, дъщерята прекъсна тайната афера, младия син участва в група на спиритисти, следвайки нова директива. Ние имаме трудности дори да влезем в къщата, защото те са се научили да се защитават чрез молитва, привличайки Агенти на Светлината, които спират нашето действие. Ако ние не предприемем незабавни действия, ние ще изгубим своя труд!

- Безполезно е, - каза Ромулус раздразнено, но мъдро. - Сега нищо не може да се направи, нека оставим по-нисшите им наклонности да се върнат след еуфорията от първите контакти със Спиритизма. Ние ще дебнем. Когато те се разсеят, ние ще си върнем контрола. Просто трябва да чакаме ...

----------------------------

По-нисшите духове могат да действат върху човешкия ум единствено, когато там се сблъскат с негативни идеи и порочни тенденции. Влиянието на Злото изисква да има съответствие, където и да иска да се установи. Само в отсъствието на светлина тъмнината надделява.

Ето защо, най-безопасната ориентация срещу тормоза на дезинкарнираните врагове е същата както винаги:

Мисли Добро!
Практикувай Добро!
Живей Добро!

Ричард Симонети "Atravessando a Rua"

Няма коментари:

Публикуване на коментар