Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

неделя, 21 юни 2020 г.

ПРАКТИКА на Спиритизма ЕВАНГЕЛИЕТО У ДОМА - за защита от влияния и като част от терапия на обсебване


Духовните въздействия са факт и колкото по-сензитивни стават хората, толкова повече придобиват личен опит в това - какво е да усетиш негативна енергия, какво е да те боли глава „без причина“, или да чувстваш, че партньора ти не е на себе си и гнева, който насочва към теб сякаш не е от него самия.

Още преди години, когато започнах преводите на спиритистките автори една огромна тема ме беше подтикнала, която срещнах покрай работата ми с регресия в минали животи. Това е темата ОБСЕБВАНЕ. Колкото и екзотично да звучи на някои хора, факт е че от 2014 г срещнах няколко такива случаи, през 2017 също имаше засилване честотата на хората които пишеха да търсят помощ за свои близки с подобен проблем.
Вече сме 2020 и нуждата от помощ за такъв тип проблеми е много по-голяма от преди.

За да разберете по-добре феномена на ОБСЕБВАНЕТО, какво представлява, кои са причините и методите за лечение вижте тези статии тук: http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/p/blog-page_24.html

Практиката Евангелието у Дома е едно от важните средства за самопомощ при обсесивен процес. Тук ще изложа накратко нейната същност в няколко стъпки, лесни за следване.
Трябва да знаете, че не е нужно всичко да ви е ясно от самото начало, само следете как се чувствате, вижте как текстовете ви влияят на съзнанието, какви добри мисли, какви анализи подбуждат у вас да си направите, и сами ще видите защо тази практика носи добър ефект.

Както е показано на горната снимка - идеалния вариант е семейството да се събира заедно и да го прави заедно. Това обаче при много от вас не е възможно, поради неразбиране на някои членове на семейството. За това независимо сами ли ще го правите или ще има с вас друг човек, помнете, че то ще окаже благотворно влияние върху всички живущи във вашия дом плюс домашните любимци.

2 са основните причини да се прави Евангелието у Дома:
- като помощ при обсебване
- за защита на дома и семейството от негативни духовни влияния

СТЪПКИ

1. Изберете ден и час, който ще можете да спазвате и да си правите тази процедура - нужни са ви около 15 мин. Използването на един и същи час е много важно за да свикне вашия Духовен водач с това и да идва да ви помага в духовната терапия и изчистването на самите вас и дома ви. както виждате на картинката горе - зад всеки член от семейството е пресъздаден личиния духовен водач. 

2. При лечение на Обсебване е важно практиката да се прави всеки ден в един и същи ден и час - по-интензивните занимания ще окажат по-скоро помощ на духовете-обсесори, а това съответно ще доведе до облекчение в обсебения човек.

3. При използване практиката като средство за Защита на Дома и Семейството - можете да я правите колкото често искате - минимума е 1 път на седмица в един и същи ден и час, или колкото често прецените, дори всеки ден.

4. НАЧАЛНА МОЛИТВА - служи за откриване на работния процес. Представлява кратко въведение, в което може със свои простички думи, но от сърце, да благодарите на Бог за днешния ден, за помощта, която сте получили, за благословиите в работата, в дома, в отношенията, за това че сте здрави и т.н., всеки човек е добре да помисли за какво да благодари. След което -  да помолите вашите духовни водачи и Бог да благословят днешната практика с такива текстове, които най-силно да отговарят на нуждите на вашата душа от поучение и съветване, както и да са полезни за духовете около нас, които може да сме довели в дома си от различни места. ЦЕЛТА НА ПРАКТИКАТА Е ЧРЕЗ ПРОСВЕТЛЕНИЕ И УЧЕНЕ ДА ИЗДИГНЕ И НАС И НАШИТ ЕНЕВИДИМИ СЛУШАТЕЛИ ДУХОВЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО И ТАКА ДА ГИ МОТИВИРА ДА СИ ТРЪГНАТ НАГОРЕ КЪМ ДУХОВНИТЕ КОЛОНИИ И ЛЕЧЕБНИЦИ, А АТМОСФЕРАТА В ДОМА НИ ОТНОВО ДА СЕ УСПОКОИ!

5. Четене на кратък текст от книга с морални уроци и поуки, който ще послужи като отваряне и на нас и на духчетата около нас към мъдростта на Бог и ще ни посочи определени слабости и добри съвети. Примерни книги са: - Исус у Дома 1 част ); - Животът ни Учи на Мария Ида Бачега Болчоне и Златна Книга на Разказвачите на Истории Книгата, когато се отвори на случаен принцип дава шанс да ви се падне точно онова, което имате и вие и духчетата нужда да чуете, в съответствие на проблемите и изпитанията от ежедневието ви.

6. Четене от книга Евангелието според Спиритизма на Алан Кардек - отново на случаен принцип може да отворите/или да вървите поред на главите, няма значение./(хартиен вариант може да поръчате тук) Може да прочетете около страница-две това е достатъчно, или до края на дадена подточка.

7. Със свои думи да си изкажете на глас/или наум/ с няколко изречения какво сте разбрали - какво ви е впечатлило от двата текста, виждате ли връзка между тях и каква полза можем да намерим и ние живите и духовете около нас от това познание. Вашите разсъждения е точно онова, което добавя към стартиралата вече терапия - особено при случаите на обсебване. Духа обсесор понякога има нужда да усети искреност, загриженост, че ние осъзнаваме кое е добро и зло правилно и че сега се стараем да вършим добро. Но не забравяйте когато говорите по тези текстове да се опитвате да утешавате с всяка дума вашите невидими слушатели. Погледнете на тях като на едни деца - объркани, безпомощни, хванати в клопката на едно трагично минало, десетилетия а понякога столетия старо, което ги измъчва, и кара на свой ред и те да търсят да измъчват онзи когото смятат за виновник за трагедията. Когато им представяме постепенно ден след ден, с всяка процедура от Евангелието повече и повече информация - за милостта на Бог, за прераждането, за новия шанс който се дава на всеки да се поправи, те в един момент ще разберат че не бива да се опитват да ви смущават живота повече и сами ще се оттеглят Нагоре.

8. ФИНАЛНА МОЛИТВА - тук може да благодарите и да помолите Бог да благослови всички вас които сте участници плюс присъстващите духчета, да помолите уроците които сте срещнали в текстовете да сте способни както вие, така и духчетата - да ги отнесете - всеки в своето поле на живот и дейност - и да ги прилагате за ваше добро и духовен прогрес. Тук е и момента да се помолите на Бог да благослови всички ваши роднини, приятели, да пожелаете да ви бъде пратен знак и съвет по конкретен казус, който ви тревожи и т.н.


На картинката може да видите как действа молитвата и повдигането на мислите към по-висши идеи.

1. КАКВО Е ОБСЕБВАНЕ, Режим на действие 1 ЧАСТ
2. Обсебване 2 част - ПРИЧИНИ



1 коментар:

  1. Благодаря ви 🙏наистина ми помогнах те да разбера как седи и какво мога да направя това не го знаех но Благодарение на ВАС 🥰✨от цялото си душа и сърце ви БЛАГОДАРЯ че ни помагате 💫💗✨🌺🙏

    ОтговорИзтриване