Преводи на оригинални творби на френския философ и медиум Алан Кардек, послания на Шико Шавиер и други спиритистки автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите и страданието, егото, злото и доброто, благотворителността и милосърдието, помощ за духовете и помощ за живите загубили свои близки.

Sunday, June 18, 2017

Начало на курса Медиумизъм според Спиритизма I част

Дата 8ми Юли,
Мястото - тази прекрасна семинарна зала на адрес:
София, бул.Мария Луиза 58, етаж 3 (карта: http://projectlab.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/ )

Начало на курса
Медиумизъм според Спиритизма I част - 11.00ч.

Продължителност около 35 срещи-урока (или малко повече, в зависимост от подготовката и презентацията на материалите за допълнителна дейност от участниците, която задача се поставя след всеки раздел).

Продължителност на всяка среща-урок 3-4 часа (в зависимост от материята, която покриваме)
Дните за курса ще бъдат Събота или Неделя - което ще се уточнява спрямо свободното време на участниците и заетостта на залата.

При извънредни обстоятелства може да се пропусне някой уикенд (предвид наближаващия летен сезон на почивките).

Таксата, както в предишната публикация обявих, е 20 лв на среща-урок.

Желателно е участниците да са покрили поне 80 % от уроците в курса, за да могат за в бъдеще да преминат, ако желаят, към второ ниво на обучението, а именно курса Медиумизъм според Спиритизма част II.

Ако желаете да навлезете сами в тази материя, да се подготвите до някаква степен, ако досега темата ви е била по-скоро непозната - то тук в групата (https://www.facebook.com/groups/704234613047102/), както и тук в сайта (http://spiritismallankardecbg.blogspot.bg/p/blog-page_60.html )са качени няколко файла, които могат да помогнат и са съществена част от изучаването на доктрината на Спиритизма.

Телефон за контакти
0897 472 933
Павлина Николова

No comments:

Post a Comment